biografie

ARGO, werd geboren op 17 december 1972 in het mooie rustige dorpje TESTELT waar hij ook actief was met allerlei gekke play-back optredens op SCHOOLFEESTJES OF JAARLIJKSE BONTE AVONDEN en als eerste bracht hij het ganse dorp in een echte SCHOK toen hij als 13 jarige op de BONTE AVOND een optreden deed met nog 2 andere vrienden als ZANGERES ZONDER NAAM en iedereen was toe zo verrast. Je moet ook weten meer dan 20 jaar geleden moest je dat maar durven.

In het KERKKOOR van Testelt wat ARGO met heel veel liefde en inzet heeft gedaan VONDEN DE ZUSTER VAN HET KLOOSTER het maar niets die stem en zang van ARGO en kreeg hij een beter plaatsje achteraan het koor

"ZO ZIE JE MAAR DAT ZE HET HIER BOVEN OOK NIET WETEN..." Dus toen Argo 15 was deed hij mee aan een selectiewedstrijd voor achtergrond zangers die georganiseerd werd door JO VALLY en het was BINGO en de bal ging aan het rollen met een opdracht in de TV ACHTERGROND KOORTJES VAN INGEBORG EN ISABELLE A en al snel werd Argo een vaste waarde en KREEG HIJ EEN CONTRACT VOOR 3 JAAR ALS ACHTERGROND ZANGER BIJ HELMUT LOTTI en later ook 6 maanden on tour met MISTER SONGFESTIVAL LOGAN.

argo blauw fotoargo latino cover

10 Jaar geleden starte Argo zijn eigen radio ZAALSHOW waarin 1 centrale gast de rode draad was en Argo MAAKTE EEN REIS DOOR HET PRIVE EN MUZIKALE LEVEN VAN ZIJN GAST met als tussen stop een live liedje zingen en verrassingsgasten van vrienden, schoolkamaraden, eerste liefjes, familie en collega's EEN TOP SUCCES dat werd en nog word uitgezonden op 46 VLAAMSE LOKALE RADIO'S EN 1000 MENSEN TREKT naar elke opnameshow. 

OP 26 MAART 2008 breekt het feest echt los 12.5 JAAR na de EERSTE ARGO LIVE show en 12.5 JAAR nadat bijna iedereen zei, dit wordt niet iets die shows.  ARGO heeft het tegendeel meer dan bewezen en het publiek blijft hem na zoveel jaren nog steeds trouw. Als ARTIEST, maar vooral ook als MENS met een BIJZONDER EN WARM WAARDEVOL HART. Dat mogen velen hem nadoen!
Je eigen IDEE en CONCEPT behouden na al die jaren en in jezelf en je IDEEN blijven geloven en DAAROM MAKEN WE HET GEHEIM VAN 26 MAART alvast bekend in de AGENDA op de agenda pagina www.argolive.be/agenda en hopen dat iedereen er bij zal zijn, want ARGO en CLOWN ARGO laten zich die avond zien in een komische en muzikale LIVE show. En dat LIVE staat nog steeds voor geen PLAY-BACK, maar voor artiesten die ECHT KUNNEN ZINGEN. Al hoewel 1 van onze grootste artiestengroep die avond wel zal PLAY-BACKEN. Maar daar is dan ook een grondige redenen voor. En wat argo betreft die zal als zanger en clown met een nieuwe FULL CD komen, en hiermee 12.50 jaar IN HET VERLEDEN BLIKKEN EN MINSTENS ZOVEEL IN DE TOEKOMST.  JA, het belooft een ongelooflijk nieuwe en spetterend jaar te worden in 2008 en als CLOWN GAAT HIJ OP NAAR NOG EEN HOGERE TOP!!!

....WORD VERVOLGT.....


BiografieBiografieBiografie

2 jaar geleden ontdekten de dokters bij argo 36 gezwelletjes op zijn slokdarm en werden zonder nadenken en treuren direct VEWIJDERD, enkele hiervan bleken achteraf kwaadaardig te zijn. En na een intensieve behandeling van 2 jaar zijn op de dit moment de vooruitzichten 95% OKE.  Alleen QUA UITERLIJK IS ARGO fors verzwaard en word daar vaak op aangesproken en dat blijft hem na 2 jaar NOG STEEDS PIJN DOEN...  MEER DAN 30KG ZWAARDER is niet niets en ARGO VERTELD " heel eerlijk aan alle lezers, vrienden en familie...als je me dan eens ontmoet na een hele poos en je eerste groet is AMAAI BEN JE VERDIKT.  Denk dan even na met wat voor inpact dat naar me TOE GEGOOID WORDT en het veel beter en slimmer zou zijn eerst aan mensen te vragen als je ze ontmoet "HOE GAAT HET of GEWOON, HALLO...TOF JE TE ZIEN".  Ik werk elke dag aan mijn GEWICHT en als je de BELEDIGING WIL GEVEN, AANVAARD IK ZE GRAAG!  MAAR NEMEN JULLIE DAN OOK MIJN KANKER EN STRIJD DAARIN TEGEN OVER!!!  DENK NA VOOR JE IEMAND KWETST. DE STRIJD EN HET GEVECHT ERTEGEN IS ZO AL ZWAAR GENOEG.

2009 IS BEGONNEN...en ik ben zeer blij met de vooruitzichten, we hebben er een ZEER IMPOSANTE KROMSNAVEL bij die iedereen zal verrassen en verbazen tijdens onze show, natuurlijk komt dat niet zomaar. Enkel na heel hard een winterlang keihard werken en het is een act die PERFECT buiten kan als zowel in de zalen of in de huiskamer. En ook zeer lief voor alle leeftijden en bijzonder kinderen. Voor de rest zitten er in elke NIEUWE SHOW nieuwe voor ons gemaakte GOOCHEL of ILLUSIE ACTS en belooft het een mooi jaar te worden. 

DROOMWENSEN EN DROOMWENSACTIE STAAN DIT JAAR OP NR. 1

Na zelf nog steeds vechten tegen een ZIEKTE, wil ik me dit jaar storten op de DROOMWENSACTIE en deze FINANCIEEL vooruit te helpen...WANT NIEMAND ANDERS DOET TOCH NIETS FINANCIEEL VOOR ONS... Met alle respect en doe nooit van deze uitspraken, maar beste OVERHEID help maar gerust alle kinderen en mensen in alle landen BUITEN BELGIE.

clown Argo met gomar

 En laat ons maar aan ons LOT over de TERMINAAL ZIEKE kinderen die nog ENKELE DAGEN TE LEVEN HEBBEN ZIJN GEEN KIEZERS NEMEER VOOR JULLIE... "Sorry , maar onze kinderen of ze nu terminaal of ongeneeslijk ziek zijn of een ernstige handicap hebben laat men gewoon in de steek" Nog nooit hebben wij 1 van de OVERHEID of andere DOELENORGANISATIE gekregen. En daarom ga ik zelf een zomer lang als VRIJWILLIGER DE DROOMWENSACTIE steunen door een mooie MUZIKALE MAGISCHE PAPEGAAIEN SHOW met 100% OPBRENGST voor de VZW CLOWN ARGO VRIENDENKRING waar de DROOMWENS ACTIE ondervalt. SAMEN MET DEZE MOOIE MASCOTTE "GOMAR" en we rekenen op u bezoek en steun...
VANAF APRIL 2010 EEN GANSE ZOMER LANG 

 

DE VZW CLOWN ARGO VRIENDENKRING BRENGT OP 21 OKTOBER NIEUWE FULL CD UIT "MAGISCH MOOI" VAN CLOWN ARGO.... 

De DROOMWENS ACTIE word verder volop in de MEDIA geplaatst en dit door een zeer MOOI 1 STE FULL CD die ze uitbrengen ingezongen DOOR CLOWN ARGO en dit van zijn meetst veelzijde kant. Het is en blijft dan ook een SUPER GOEDE ZANGER en de keuze van de LIEDJES is zeer APART vele zitten in steijl van CLOWN ARGO lekkere feest of ambiance medleys maar ook 3 DUETTEN STAAN OP DE CD..zijn allereerste duet "ALGAJOLA" en het ADEMBENEMENDE DUET met zijn "MAMA" waar de hele zaal elke keer weer wegsmeld en dan een DUET MET MUZIKALE VRIEND 'BOBBY PRINS" en voor de rest een aantal nummers die duidelijk maken wat de boodschap is van de DROOMWENSACTIE vertaald en geplaatst uit verhalen van DROOMWENS OUDERS die een kindje hebben verloren. En dit dus mooi verwerkt DOOR CLOWN ARGO en dan de grote verassing is de ULTIEME WENS VAN CLOWN ARGO het wondermooie nummer "MONIA" waar men weer eens kan bevestigen wat een stem deze VEELZIJDIGE EN MUZIKALE CLOWN WEL HEEFT.De cd kan je kopen of bestellen in de betere CD ZAKEN of via de droomwens 0495160177 en hiermee steun je 100% de DROOMWENSACTIE BELGIE EN IN NEDERLAND!!!

HOU ONZE AGENDA IN DE GATEN WANT ER STAAT VEEL TE DOEN IN 2011.... 

Will tura en Tom Waes

En dan was er misschien wel 1 van de MOOISTE MOMENTEN van Clown Argo uit zijn ganse periode, namelijk de uitreiking van de Full Cd voor de DROOMWENSKINDEREN die de naam kreeg "verrassend anders" en VOCAAL wel een hele grote stap vooruit is. Een zeer unieke cd geworden met een brede waaier aan verschillende GENRES VAN MUZIEK... 

En als dan een TOM WAES zo een eerste exemplaar komt uitreiken om als eerste norm. De droomwenskinderen te steunen en de ouders een warm gevoel mee geeft van RESPECT. En ja dan houd het nog niet op want als tweede verschijnt WILL TURA op het podium, die de kerstsingel MIJN WINTERROOSJE met zijn bezoek onder de aandacht van de media wil brengen. En dan hoor je zo een muziek monument zeggen "NOG NOOIT WAS IK ZO ONTROERD DOOR EEN VERSIE VAN 1 VAN MIJN NUMMERS TE HOREN", dit heeft me diep aangegrepen en geraakt en ook Jenny mijn vrouw wou er heel graag bij zijn. En dan staat daar een zeer ontroerde Will Tura op het podium en dan voelje je als Clowntje heel klein plots. Maar zei Will " WAT EEN GOED GEVOEL DAT IK WEET DAT DE KINDEREN EEUWIG VERDER LEVEN IN MIJN NUMMER EN AAN CLOWN ARGO ZEER MOOI GEZONGEN EN GAAT DOOR JONGEN MET GANS JE TEAM", En dan mocht Clown Argo nog de DROOMWENS AWARD ontvangen uit handen van DAVY BROCATUS en deze award is uitgereikt door de droomwens ouders voor een bijzonder iemand die zich ingezet heeft of nog inzet voor de droomwenskinderen. De droomwens full cd is ook onmiddellijk goed voor een nieuwe show DE DROOMWENS VERRASSEND ANDERS SHOW 2011. Waar heel veel muzikale TYPETJES VERSCHIJNEN...Die ieder op zich een nummer of medley brengen van hun.... Dus blijven uitkijken naar onze site en voor de nieuwe show ga naar www.argolive.be/droomwens

Beste Clown

WE ZULLEN IN 2011 OOK AFSCHEID NEMEN VAN HET FAMILIEPARK AVIFLORA... Er was 2 jaar geleden een belofte van Marniks uit om jaren door te gaan met het project tvv de droomwenskinderen en na twee jaar moet hij dit FINACIEEL STOPZETTEN. Jammer, we hebben dit met heel veel plezier gedaan, maar ook jammer dat een man waarvan we zijn beloftes en woord geloofde zomaar zijn woord breekt en ook de DROOMWENSEN op het SPEL zet.... De show was EEN ZEER GROOT SUCSES IN AVIFLORA, TELKENS WEER OVERVOLLE VOORSTELLINGEN.

meer informatie op de pagina agenda, KLIK HIER

BOEKINGEN VOOR ZANGER ARGO

 • ARGO LIVE
  TEL: 0495 160 177
  FAX: 013 77 14 99

VOOR NEDERLAND VIA

 • ARGO LIVE ... HIER HET LAAGSTE BOEKINGSTARIEF!
  TEL: 0032 495 16 01 77
  FAX: 0032 13 77 14 99

POUR INFO ET RESERVATION EN WALONIE OU LA FRANCE

 • ARGO LIVE
  TEL: +32 (0) 495 160 177
  FAX: +32 (0) 13 77 14 99
  Personne de contact : Sven management@argolive.be

INFORMATIE OVER DE FANSTAND EN VRIENDENKRING

 • VRIENDENKRING VERANTWOORDELIJKE : marianne@droomwensactie.be
 • MEER VRAGEN EN INFO: 0497/ 91.09.97 (marianne)
 • LIDGELD PER JAAR/ GEWOON LID 18 & VIPLID 30

Extra info zie contact pagina

Last Modified 14/01/16