sterrencircus

20%
KINDERGRIME

Kindergrime, blijft altijd zeer leuk om laten te doen en kinderen zijn echte helden in het bedenken van de meest rare creaties. Vroeger waren TIJGERTJES en VLINDERTJES een standaard vraag. Maar worden het echte KUNSTWERKJES en die met allerlei soorten EFFECTEN afgewerkt en de mooiste GLITTERTJES.

Onze GRIMEURS (M/V) zijn dan ook PROFFESIONEEL in hun vak en werken op volledige vrijwillige basis voor de VZW ARGO LIVE. T.v.v. natuurlijk de droomwenskinderen. KINDERGRIME hoeft zeker niet duur te zijn en ideaal zowel voor PRIVEFEESTJES als BRADERIJEN ENZ...

Ons team heeft dan ook extra ervaring in PRETPARKEN en GROTE KINDERSHOWS.

 PRIJS: 105 euro (voor 2uur minimum)

        45 euro (per extra uur)

VERVOERSKOSTEN: worden berekend per provincie.  In een straal van 20km rond Testelt GRATIS!

 


HET GEKSTE KAPSALON

Het gekke kapsalon is een hele belevenis voor jong en oud en voor
meisjes en jongens. Eindelijk eens dat STOERE GEKKE KAPSEL laten doen, wat MAMA EN PAPA nog wilde. Voor de VOETBALFANS, je kapsel in de kleuren van je FAVORIETE VOETBALPLOEG of lekker stoer en PUNK MET KLEUREN EN FIGUREN die jij er graag op zou willen hebben. Voor MEISJES zijn er HOGE KAPSELS met alle soorten kleuren en VLINDERS OF BLOEMEN in je HAAR. Of is de PIPIE LANGKOUS wel iets voor jouw. DES TE GEKKER DES TE BETER!!!!

PRIJS: 120 euro (voor 2 uur)
      50 euro (per extra uur)

VERPLAATSINGSKOSTEN: idem als KINDERGRIME

OPGELET DIT KAN PERFECT IN COMBINATIE MET KINDERGRIME OF BALLON PLOOIEN

 

 

Ballon PLOOIEN

Met BALLON PLOOIEN is alles begonnen voor clown Argo in de begintijden deed hij dit steeds samen met KWEKJE, zijn LEVENGROOT KNUFFELFIGUUR. En vanaf nu kan je kiezen voor ENKEL BALLON PLOOIEN of samen met kwekje. Wel fijn op BRADERIJEN EN EVENEMENTEN, bij braderijen en evenementen waar heel veel kinderen aanwezig zijn. Werken we met KLEINE SIMPELE maar toch mooie figuurtjes “WATERPISTOOK, ZWAARD, HOND, GIRAF en allerlei soorten KROONTJES. Bij privé feestjes zijn die grotere figuren die meer tijd in beslag nemen. Onze ballonen zijn binnenin behandeld met een product zodat ze zeer lang hun vorm behouden en de kinderen er volop kunnen van genieten.

 PRIJS: 120 euro (voor 2 uur met een kleine pauze)

        50 euro (per extra uur)

        75 euro voor KWEKJE erbij  (voor 2 uur)

VERVOERSKOSTEN: idem als bij KINDERGRIME